RESSOURCER TIL AT LÆRE SPANSK

RESSOURCER TIL AT LÆRE SPANSK

Hvis du virkelig vil lære flydende spansk, så er du nødt til at øve dig, disciplin og mulighed for at bruge sproget. Heldigvis er der mange ressourcer, som kan bruges når du gerne vil lære spansk eller andre sprog. Hermed vil Online Sprog nævne nogle af de mange online ressourcer, som du kan bruge.

Lad os kigge på det.

ØVELSE GØR MESTER

Det er ikke en hemmelighed, men du skal øve dig hver dag, når du ønsker at tilegne dig et nyt sprog og dermed et nyt ordforråd, en ny grammatik og alt det, der hører hertil. Derfor er det en super god idé at bruge mellem 15 og 30 minutter hver dag med de nye ting (f.eks. ordforråd, grammatik, sætningsopbygning, m.m.), som du har lært. Prøv at fokusere på et af emnerne, f.eks. ordforråd i forbindelse til et emne, f.eks. rejser. Det kræver disciplin at arbejde med sproget hver dag, men det er det, der skal til inden man bliver super god til spansk eller andre sprog. 

Brug 15-30 minutter for at gentage et emne, som du har lært eller er i gang med at lære. Gør det hver dag.

BRUG SPROGET

Ok, det er ikke lige nemt at snakke spansk i Denmark, men ikke desto mindre er der mange grupper på Facebook for folk, der gerne vil lære sproget. En rejse til et spansktalende land er en stor hjælp, idet der er mange muligheder, hvor du kan bruge sproget, f.eks. restaurantbesøg.

RESSOURCER

Og hermed en lille liste med nogle links, hvor du kan finde spanskundervisningsmateriale, der henvender sig til folk, der lærer spansk. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at finde noget, der passer til dit niveau.

  1. Lær at stave verberne i imperfektum: Imperfektum  
  2. Nyheder på spansk - super god!: Nyheder på spansk.
  3. Snak spansk på mindre end 7 minutter - måske har de ret: Snak spansk.
  4. En hjemmeside med opgaver og mange film: Ver-taal.
  5. Dansk-Spansk ordbog.
  6. Snak om vejret: El Tiempo.
  7. BBC - Lær spansk med BBC - Super god. Mi vida loca.
  8. Spansk TV: Telemadrid.

Husk! For flere undervisningsressourcer:
Online Sprog - Spansk undervisningsmateriale
— http://www.onlinesprog.com/undervisningsmateriale/

FLERE RESSOURCER

Har du brug for flere ressourcer? Her kan du finde nogle af de bedste apps til at lære spansk eller andre sprog. Online Sprog - De bedste apps til at lære spansk


OM VORES SPANSKLÆRER - OG 4 GRATIS ONLINE SPANSKUNDERVISNING LEKTIONER.

Marcelo er en underlige type. Han sagde op til et godt job. Rejste til et buddhistisk land. Spiste ris i 6 måneder. Han elsker house musik og strande uden mennesker. Mange af hans gamle studerende på universitetet skriver til ham: Vi savner dig! Hvornår kommer du tilbage!? Han er ikke bange for at grine højt, når han underviser. Han ser godt ud i Hugo Boss habitter, men han ser ikke godt ud, når han er forkølet.  Oh ja, han underviser i spansk!

Tjek lige dette link: 4 gange gratis online spanskundervisning med Marcelo Alejandro. Start allerede i dag: Ja, jeg vil gerne prøve online spanskundervisning

VIL DU LÆRE SPANSK OG BENYTTE DIG AF NOGLE AF VORES TILBUD?

4 gratis lektioner. 4 online spansk lektioner, helt gratis // En spansklærer, der kun underviser dig // En lektion = 60 minutter // Undervisningsmateriale