SPANSK ORDBOG

SPANSK OG FAGLIGE UDTRYK

Dictionary of Occupational Safety and Health Terms.

Det er ikke nogen overraskelse for os, der arbejder med det spanske sprog, at spansk er, efter engelsk, det mest talte sprog i USA. Der er nogle undersøgelser, der har forsøgt sig med at sætte tal på antallet af spansktalende personer i USA. De er kommet frem til 30-45 millioner.

Spansk, som mange af os allerede ved, er et af de mest talte sprog i verden. Der er nemlig 406 millioner personer, der har spansk som modersmål. Det betyder, at spansk rangerer som nummer to i verden – Mandarin rangerer som nummer 1.  

Lad os vende tilbage til USA, især til Oregon – bare et eksempel -, hvor den spansktalende del af befolkning udgør 8% af Oregons befolkning. Mellem 1990 og 2000 voksede antallet af den spansktalende befolkning med 144%. Det har jo sine udfordringer, især i forhold til Oregons økonomi, som er en kombination af medicinalvirksomhed, landbrug, byggebranche, restauranter, osv. En af de største udfordringer vedrører de sikkerhedsmæssige foranstaltninger for de medarbejdere, som beskæftiger sig med førnævnte arbejdsområder. I den forbindelse har Onlinesprog fundet en ordbog Dictionary of Occupational Safety and Health Terms. En nyttig ordbog med mange gode og nyttige udtryk. Bogen kan du får ved at trykke på knappen nedenunder:

 

Vil du gerne have en anden ordbog (Engelsk-Spansk), der henvender sig til folk inden for sygehusvæsenet - eller andre interesserede? Vi sender bogen til dig, når du bliver medlem af vores Linkedin gruppe: Linkedin - Spansk


OM VORES SPANSKLÆRER - OG 4 GRATIS ONLINE SPANSKUNDERVISNING LEKTIONER.  

Marcelo Alejandro - Spansklærer - Underviser spansk online.

Marcelo Alejandro - Spansklærer - Underviser spansk online.

Marcelo er en underlige type. Han sagde op til et godt job. Rejste til et buddhistisk land. Spiste ris i 6 måneder. Han elsker house musik og strande uden mennesker. Mange af hans gamle studerende på universitetet skriver til ham: Vi savner dig! Hvornår kommer du tilbage!? Han er ikke bange for at grine højt, når han underviser. Han ser godt ud i Hugo Boss habitter, men han ser ikke godt ud, når han er forkølet.  Oh ja, han underviser i spansk!

Tjek lige dette link: 4 gange gratis online spanskundervisning med Marcelo Alejandro. Start allerede i dag: Ja, jeg vil gerne prøve online spanskundervisning