Spansk Grammatik - En gratis bog

SPANSK GRAMMATIK

EN GRATIS BOG

The dictionary is based on the hypothesis - obviously an unproven one - that languages are made up of equivalent synonyms.
Jorge Luis Borges.

Savner du en spansk grammatik med de grundlæggende emner, der danner udgangspunkt for videre arbejde med det spanske sprog?

Har har du løsningen: En grammatik bog, der henvender sig til engelsk talende, men som kan bruges af alle, der gerne vil have et indtryk af den spanske grammatik. Bogen henvender sig til begyndere eller til dem, der gerne vil genopfriske de mest grundlæggende emner i forhold til det spanske bog. 

Emnerne som bogen kommer med:

  • Verber
  • Navneord
  • Artikler
  • Tillægsord
  • Forholdsord
  • Biord

Der er også mulighed for at lave opgaver, hvis løsningerne findes på bogens sidste sider. Desuden er bogen meget fint illustreret med mange tegninger, der betyder, at bogen er dejlig at arbejde med. 

Hermed linket til bogen:


OM VORES SPANSKLÆRER - TILBUD - ONLINE SPANSKUNDERVISNING

Marcelo Alejandro - Spansklærer - Underviser spansk online. Online Sprog.

Marcelo Alejandro - Spansklærer - Underviser spansk online. Online Sprog.

Marcelo er en underlig type. Han sagde et godt job op. Rejste til et buddhistisk land. Spiste ris i 6 måneder. Han elsker house musik og strande uden mennesker. Mange af hans gamle studerende på universitetet skriver til ham: Vi savner dig! Hvornår kommer du tilbage!? Han er ikke bange for at grine højt, når han underviser. Han ser godt ud i Hugo Boss habitter, men han ser ikke godt ud, når han er forkølet.  Oh ja, han underviser i spansk, idet han er Cand.mag. i Spansk.

VIL DU LÆRE SPANSK OG BENYTTE DIG AF VORES TILBUD?

4 gratis lektioner. 4 online spansk lektioner, helt gratis // En spansklærer, der kun underviser dig // En lektion = 60 minutter // Undervisningsmateriale