ORDFORRÅD PÅ SPANSK - 2.DEL

ORDFORRÅD PÅ SPANSK - 2.DEL

Hermed kommer Online Sprog med flere gloser og udtryk på spansk, der bliver oversat til engelsk. Denne gang går vi lidt videre i forhold til vores anden post for nogle dage siden: Ordforråd på spansk

Denne gang bliver det sværere, men ikke umuligt, idet du kan træne dine nye spanske gloser og udtryk ved at lave opgaverne lidt længere nede. Med listerne her kan du komme i gang med nogle grammatiske emner, såsom præteritum og imperfektum, uregelmæssige verber, pronomener, og meget mere. Husk! Listerne er ikke en grammatik. Det vil sige, at du ikke vil finde forklaringer vedrørende de grammatiske emner, men du vil finde formerne, der vil danne udgangspunkt for yderligere læsning. 

Listerne nedenunder indeholder mange forskellige emner, såsom ordforråd og udtryk, når du vil gerne tale om:

Jorden - Energi - Miljø - Professioner - Indkøb - Udendørs aktiviteter og meget mere.


OPGAVEN

Med opgaven her kan du lære nogle praktiske gloser og udtryk, når du gerne vil snakke om miljø og energi. Et relevant emne!


HUSK!

Husk at kigge forbi vores gamle poster, hvor vi har mange gloser og udtryk, der kan anvendes i mange forskellige situationer, såsom indkøb, transport, lufthavn, veksle penge i Spanien, osv. I den nærmeste fremtid vil vi tilføje nogle opgaver, hvor du vil have mulighed for at øve dig i de nye spanske gloser og udtryk. Hermed linket til alle gloser: Gloser og udtryk på spansk.


GRATIS SPANSK KURSUS

Husk vores gratis spansk kursus, der henvender sig til begyndere, der ønsker at lære det mest grundlæggende udtryk og gloser på spansk. Her linket til det spanske kursus.


OM VORES SPANSKLÆRER - TILBUD - ONLINE SPANSKUNDERVISNING

Marcelo Alejandro - Spansklærer - Underviser spansk online. Online Sprog.

Marcelo Alejandro - Spansklærer - Underviser spansk online. Online Sprog.

Marcelo er en underlige type. Han sagde op til et godt job. Rejste til et buddhistisk land. Spiste ris i 6 måneder. Han elsker house musik, strande uden mennesker, Thailand og Bali. Mange af hans gamle studerende på universitetet skriver til ham: Vi savner dig! Hvornår kommer du tilbage!? Han er ikke bange for at grine højt, når han underviser. Han ser godt ud i Hugo Boss habitter, men han ser ikke godt ud, når han er forkølet.  Oh ja, han underviser i spansk, idet han er Cand.mag. i Spansk.

VIL DU LÆRE SPANSK OG BENYTTE DIG AF NOGLE AF VORES TILBUD?

4 gratis lektioner. 4 online spansk lektioner, helt gratis // En spansklærer, der kun underviser dig // En lektion = 60 minutter // Undervisningsmateriale