MEXICO: VERDENS STØRSTE SPANSKTALENDE LAND

Mexico

VERDENS STØRSTE SPANSKTALENDE LAND

Mexico,  eller Estados Unidos Mexicanos, er et spændende land på mange forskellige måder. Desværre har medierne en tendens til at fremstille Mexico, som et voldeligt sted, hvor død og narkotiker er den eneste virkelighed man finder i landet. Men Mexico er meget mere end det. Det er ikke bare verdens største spansktalende land med næsten 130 millioner indbyggere, men det er også stedet for nogle af de mest avancerede civilisationer i verden, herunder aztekerne og mayaerne.

Hvad kunsten angår, har Mexico nogle af de bedste og mest betydningsfulde kunstnere, der har fortalt Mexicos historie på nogle kæmpe store malerier. Tænk bare på Sor Juana de la Cruz, Octavio Paz, María Izquierdo, Frida Kahlo, Diego Rivera, David Alfaro Siqueiros, Francisco Toledo, er bare nogle få eksempler du kan finde.

Derudover er Mexico kendt for andre ting, såsom deres mad, som er verdenskendt, og deres chokolade -chokolade kommer faktisk fra Mexico. Millioner af turister kommer til Mexico hvert år, idet Mexico har en rig og mangfoldig kultur, samt nogle af verdens bedste strande. Og når vi taler om den mexicanske økonomi, så snakker vi om et land med mange forskellige muligheder, herunder omkrig kommunikation og grøn energi.

I denne video og infographic præsenterer Online Sprog nogle af de mest spændende fakta om Mexico.

Vi håber, at du nyder og deler den.