KÆRLIGHED PÅ SPANSK

LAD OS SNAKKE OM KÆRLIGHED PÅ SPANSK

Og her kommer det! Hvordan i alverden kan du score den smukke mand/kvinde du har mødt i Spanien eller/og Latinamerika. Ja, du kan lægge ud på engelsk. Det er fint nok. Men hvad nu hvis du prøver at være den eneste ene for ham/hende? Hvad nu hvis du prøver dig frem på spansk, og ovenikøbet med din flotte accent? 

Hermed kommer en lille video, nogle opgaver plus nogle gode sætninger, som du kan bruge i forbindelse til din næste "på date i Spanien/Latinamerika", hvor kærlighed venter på dig...hvem ved.

Lad os komme i gang!


1. EN KÆRLIGHEDS-VIDEO

Hermed en lille video med nogle spanske verber, som du kan bruge i forbindelse til kærligheden på spansk.


2. OPGAVE

Hermed en lille opgave, hvor du kommer til at arbejde med de spanske verber du så på videoen. Med opgaven får du mulighed for at forbedre din spansk udtale samt stave de forskellige spanske verber.


3. ORDFORRÅD

Flere ord og udtryk i forbindelse til kærligheden. De spanske gloser og udtryk er blevet oversat til engelsk!

Spansk ordforråd i forbindelse til kærlighed og følelser. Her kan man finde verber, navneord og adjektiver. Ordene blev oversat fra spansk til engelsk.

Spansk ordforråd i forbindelse til kærlighed og følelser. Her kan man finde verber, navneord og adjektiver. Ordene blev oversat fra spansk til engelsk.

Spansk ordforråd i forbindelse til kærlighed og følelser. Her kan man finde verber, navneord og adjektiver. Ordene blev oversat fra spansk til engelsk.


4. SANG PÅ SPANSK + OPGAVE

Hermed en sang i forbindelse til emnet om kærlighed på spansk. Der mangler nogle ord i teksten. Du kan prøve på at finde de spanske ord, der mangler. Men inden du kommer i gang med opgaven, så skal du lytte sangen. Sangen tilhører Armando Manzanero, men her har du versionen af Luis Miguel:

Hermed opgaven, hvor du kan arbejde med teksten. Desuden kan du lære lidt mere om "Bolero". En lille tekst skrevet på spansk, der forklarer, hvad "Bolero" er for noget. En spændende historie, der vil bringe dig til Spanien, Cuba og andre spændende lande i Latinamerika.

En tekst om Bolero. Teksten står skrevet på spansk. Her kan læse mere om historien bag Bolero. Desuden en dejlig sang af Armando Manzanero.


OM VORES SPANSKLÆRER - TILBUD - ONLINE SPANSKUNDERVISNING

Marcelo er en underlige type. Han sagde op til et godt job. Rejste til et buddhistisk land. Spiste ris i 6 måneder. Han elsker house musik og strande uden mennesker. Mange af hans gamle studerende på universitetet skriver til ham: Vi savner dig! Hvornår kommer du tilbage!? Han er ikke bange for at grine højt, når han underviser. Han ser godt ud i Hugo Boss habitter, men han ser ikke godt ud, når han er forkølet.  Oh ja, han underviser i spansk, idet han er Cand.mag. i Spansk.


Marcelo Alejandro - Spansklærer - Underviser spansk online. Online Sprog.

VIL DU LÆRE SPANSK OG BENYTTE DIG AF NOGLE AF VORES TILBUD?

4 gratis lektioner. 4 online spansk lektioner, helt gratis // En spansklærer, der kun underviser dig // En lektion = 60 minutter // Undervisningsmateriale

50% rabat. 50% rabat i alle vores normale priser, der gælder for to kursister // En spansklærer, der kun underviser 2 kursister ad gangen // En lektion = 60 minutter // Undervisningsmateriale // Spansk på alle niveauer // En gratis prøvelektion

Online spansk kursus. 10 lektioner à 60 Dkk per lektion // 1 lektion er 60 minutter // En gratis prøvetime // Dig og en spansklærer // Mandag-Onsdag-Torsdag-Fredag // Spansk til alle formål