SPANSK UNDERVISNINGSMATERIALE

SPANSK UNDERVISNINGSMATERIALE

NÅR DU VIL LÆRE SPANSK

Hermed nogle links til forskellige hjemmesider, hvor du kan arbejde med den spanske grammatik, samt opgaver, forøge dit ordforråd og forbedre din udtale. Hjemmesiderne kan bruges, som inspiration til din spanskundervisning, idet der er mange opgaver, der kan bruges som erstatning for lærerbøgerne du bruger sammen med dine elever. Desuden kan du anvende hjemmesiderne, når du arbejder med det spanske sprog, som selvstudium.

Alt i alt nogle sider med mange gode ressourcer, der er relevante til alle, der arbejder med det spanske sprog.


Spanicity

Spanicity er en spændende side med mange gode ressourcer til dig, der underviser i spansk eller lærer spansk. Siden har mange gode forklaringer omkring den spanske grammatik. Grammatikken er delt op efter tre niveauer, f.eks. spansk grammatik for nybegyndere, hvor du finder emner såsom artikler, navneord, "Ser" og "Estar". Desuden har du mulighed for at arbejde med din udtale.

Under "Praktiske Udtryk" er der mulighed for at arbejde med dit spansk ordforråd og din udtale. Emnerne du finder under "Praktiske Udtryk" er "Hospital", "Restaurant", "Arbejde", osv. Og har du lyst til at arbejde med faste udtryk på spansk? Spanicity har et afsnit, hvor du kan lære om de spanske faste udtryk, og med audio! På den måde kan du arbejde med din udtale. "Postkontor", "Sport", "Taxi" er bare nogle af emnerne du finder under "Faste Udtryk".


Spanish Language Exercises

Ursinus College og Juan Ramón de Arana står bag Spanish Language Exercises. Siden har mange gode forklaringer omkring den spanske grammatik. Her har du Site Map, hvor du får et overblik over de mange og spændende emner, som siden indeholder. Desuden har du mulighed for at lave opgaver i forbindelse til de grammatiske emner, som gennemgås på siden. Alt i alt en god hjemmeside, men jeg mener ikke, at den er til folk, der lige begynder med det spanske sprog.


SpanishTown.ca

Underviser du små børn? SpanishTown.ca er svaret! Her har du noget inspiration til din spanskundervisning. Siden er super god, idet du har mulighed for at følge et kursus, hvor du, eller dine elever, kommer til at arbejde med det mest grundlæggende omkring det spanske sprog, f.eks. "Skole", "Familie", "Mad", osv. Med siden kan du tilegne dig nyt ordforråd, lytte til det spanske sprog og arbejde med den spanske grammatik på en sjov måde. Desuden har du mulighed for at downloade lektionerne, som PDF-filer.

Det er spændende side, der har mange ressourcer, der vil hjælpe dig i at lære det spanske sprog.


God fornøjelse!