SPANSK UNDERVISNINGSMATERIALE

SPANSK UNDERVISNINGSMATERIALE

Aquí tienen un artículo con una cantidad importante de ejercicios, explicaciones en torno a la gramática española, vocabulario y juegos para afirmar los conocimientos adquiridos. La página, la cual es de origen chilena, tiene varias secciones, por ejemplo reglas de gramática y juegos para practicarla, vocabulario y juegos para utilizarlo. Todas las secciones son muy interesantes, aunque hay partes más interesantes que otras, por ejemplo las diferencias entre "Conocer" y "Saber", "Preguntar" y "Pedir" y otras palabras las cuales provocan no poco problemas.
Si bien el presente artículo está en danés, los enlances están en español. Así que espero que puedan sacar provecho de este artículo.

Hermed en spændende side med mange forskellige øvelser, som du kan bruge sammen med med dine elever, eller til dig, der læser spansk. Siden består af fire sektioner:

Grammatiske regler // Grammatik og spil // Spansk ordforråd // Ordforråd og spil

Grammatiske regler:

Afsnittet har links til andre sider, hvor du kan læse om nogle af de mest almindelige emner indenfor grammatik såsom "Gustar", "Muy" og "Mucho", "Estar". Nogle af de grammatiske forklaringer er på engelsk, mens andre er på spansk.

Grammatik og spil

Her finder du mange spændende opgaver, der går ud på at arbejde med et bestemt emne, f.eks. adjektiver, regelmsæssige verber, "Ser" og "Estar", osv. Det er helt perfekt til at arbejde hjemmefra, eller sammen med dine elever. Du kan også læse om de grammatiske regler, idet der er links til den spanske grammatik. På den måde kan du gennemgå reglerne inden du kommer i gang med dine opgaver.

Spansk ordforråd

Et godt afsnit, der består af links til sider, der er på engelsk og på spansk, herunder sider for at øge dit ordforråd, såsom farver, dage og måneder, sport, talord.

Desuden nogle spændende artikler omkring udtryk og gloser, der volder nogle problemer til folk, der har spansk som andet sprog, f.eks. "Conocer" og "Saber", "Preguntar" og "Pedir" og "Salir" og "Dejar". Og til sidst en rigtig god nyhed: En hel masse links til andre sider, hvor du kan forøge dit ordforråd, f.eks. Baño, Características Personales, Casa, Cocina, Colores, Deporte, Cuerpo.

Ordforråd og spil

Og her en side med mange spil, der går ud på at arbejde med de gloser, du har lært. Det er helt perfekt til at arbejde med dine elever eller derhjemme. Desuden er spillene delt op i tre forskellige niveauer: Begyndere, Mellem og Avancerede. Du kan finde f.eks. følgende spil: Aeropuertos, Artículos de oficina, Bancos.

Yderligere undervisningsmateriale

Har du brug for ekstra inspiration til din spanskundervisning? Så kan du tage et kig på de sidste links, der er på hjemmesiden, herunder en ordbog, udtale, verbernes bøjning.

God fornøjelse!