GRATIS SPANSK GRAMMATIK

GRATIS SPANSK GRAMMATIK

ONLINE SPROG har en gave til dig: En gratis spansk grammatik med fremragende forklaringer, mange opgaver, der kommer med løsninger. Bogen er til dig, der er nybegynder eller har brug for at genopfriske de mest grundlæggende emner indenfor spansk grammatik.  Bogen er på engelsk og eksemplerne står på spansk.

Der er mange gloselister, tekster der handler om familie, arbejde, kultur, de spansktalende lande, m.m. Alt i alt en fremragende bog, der vil hjælpe dig i forbindelse til dine spanske studier.

Emnerne du finder i bogen er:

Navneord - Artikler - Talord - Klokken - Datoer - Personlige pronominer - (U)regelmæssige verber - Spørgeord - Nægtelser - Tillægsord - Adverbier - Ser og Estar - Gustar - Refleksive pronominer - Refleksive verber - Præteritum - Førnutid - Førdatid - Fremtid.

Du kan bestille bogen her: