ARTIKLER PÅ SPANSK

ARTIKLER PÅ SPANSK

NÅR DU MANGLER TEKSTER PÅ SPANSK

Mangler du tekster til dine elever, eller er du en, der leder efter artikler, der handler om Latinamerika og Spanien. Her har du svaret. Veinte Mundos er et magasin med mere end 50 forskellige artikler, der opdelt efter 2 niveauer: Intermedio og Avanzado. Lad os se et eksempel, idet det viser, hvor mange muligheder du har for at arbejde med teksterne sammen med dine spansk elever.

Lad os kigge på La sabiduría de una abuela maya:

ARTÍCULO: Artiklen her består af 4 forskellige arbejdsmoduler, der giver mulighed for at danne sig et bredt overblik over emnet du arbejder med. Modulerne er Artículo - Lenguaje - Multimedia - Viaja. Desuden har du mulighed for at downloade artiklen (PDF-filen) og lydfilerne - en spansk version og en latinamerikansk version. Til sidst har du mulighed for at lytte til teksten: Escucha y lee. På den måde kan du arbejde med din udtale plus andre interessante aktiviteter. En sidste smart ting vedrørende de understregede ord. De bliver oversat til engelsk, når du trykker på dem.  

Alle artiklerne forsynes med en lille video, hvor dig og dine elever får lidt mere kendskab til emnet. Hermed videoen fra vores artikel:LENGUAGE: Du har også adgang til teksten, men i en nemmere version, som kommer med nogle opgaver. Denne tekst er helt perfekt, som en introduktion til emnet. Desuden kan du arbejde med forskellige grammatiske emner (adverbios de tiempo y afirmación), og med gloselisterne til teksterne.

Sabiduría Maya og Vocabulario Resumen er to muligheder, hvor du har gloselister og opgaver, der går ud på at arbejde med gloserne.MULTIMEDIA: Her er der flere videoer, der giver større indblik omkring emnerne du arbejder med.


VIAJA: Herunder har du adgang til andre videoer, hvor du kan lære mere om de forskellige sydamerikanske lande. Herunder Guatemala.

MERE SPANSK UNDERVISNINGSMATERIALE?

Undervisningsmateriale