AT PRÆSENTERE SIG

AT PRÆSENTERE SIG PÅ SPANSK

Skal du lære at præsentere dig på spansk? Skal du lære at sige dit navn og give andre relevante informationer om dig? Her har vi opgaven. Vi har fundet en god opgave, hvor du kan lære de mest grundlæggende udtryk. Der er tale om skriftlige opgaver, læseopgaver, samt nogle gode videoer, hvor du kan træne dig i at lytte på folk, der kommer fra Spanien og Latinamerika.

Du kan begyde med PowerPoint, hvor du kan lære en masse nye ting om emnet. Vil du helst se PowerPoint, men på YouTube? Her finder du gennemgangen af PowerPointen: Dar y pedir información personal en español:

Det er en god idé, at du gennemgår denne undervisningsmateriale inden du begynder med opgaverne, som du finder her: Opgaverne: Præsentere sig på spansk.

Den sidste opgave, "Dictado" eller "Stil" på spansk, er du mere end velkommen til at sende til os. Vil vi gerne læse din opagve og komme med vores kommentarer.

Opgaven henvender sig til kursister, der har nogle få timer med spanskundervisning bag sig.

God fornøjelse!