lysehåret-ung-og-smuk-lærer.jpg

Undervisning

Når du har tid

ONLINE SPROG - NÅR DU HAR TID

En kursist - En Underviser

 Hos ONLINE SPROG ved vi, at din tid er meget vigtig; hver studerende lærer på hver sin måde og har hver deres egen tidsbehov for at indlære og praktisere ny viden. Af disse grunde er det, at vi med ”En Studerende – En Underviser” sikrer os, at du vil drage fordel af din indlæringstid og bruge sproget med dine mål og muligheder i mente.  Med ”En Studerende – En Underviser” sikrer vi os også muligheden for at konstruere interpersonale forhold baseret på kommunikation, tillid og ærlighed mellem dig og din underviser.

Hos ONLINE SPROG tror vi ikke på en online undervisning, hvor du står alene med at lære. Tvært i mod, hos ONLINE SPROG vil du opleve at din underviser vil stå ved din side igennem hele sprogundervisningsprocessen.

Vores mission er klar: Du er vores fokus, og med dine individuelle mål og unikke karateristikas ønsker ONLINE SPROG at tilbyde dig en service som justeres til netop dine behov.


skrivebord.jpg

Anderledes

Tænk på E-lærning

E-LÆRNING

I ONLINE SPROG tror vi på en velovervejet anvendelse af digitale værktøjer, der kan skabe resultater i din læringsproces. Derfor anvender vi den e-didaktiske overvejelsesmodel omkring planlægning, gennemførelse og evaluering af studieforløb. Vi lægger vægt på, at værktøjerne er til for at understøtte sprogindlæringen med henblik på opnåelse af faglige mål og behov. Vi benytter ressourcerne med omtanke, og aldrig for enhver pris. Vi holder os up to date med, hvad der rører sig på e-læringsområdet og de nye digitale værktøjer, der bliver lanceret.

Vores erfaring viser, at et udbytterigt samarbejde er baseret på tillid, åbenhed og kontakt med dig. Det er i højprioritet for os. Derfor underviser vi højest 2 kursister ad gangen, idet det sikrer dig en sprogcoaching, hvor du er i centrum.

skrivebord-og-tastatur.jpg

E-lærning

Tænk på fordele

FORDELE VED E-LÆRNING

  • E-læring er lig med fleksibilitet. Du bestemmer selv, hvornår du vil gå på nettet, og du kan arbejde i eget tempo.
  • Du skal ikke være tilstede i et undervisningslokale, da du kommunikerer og arbejder virtuelt sammen med en lærer. Det eneste du skal have, er internetadgang og en elektronisk device -computer, tablet eller smartphone.
  • Skriftligt materiale er gratis.
  • Ingen lokale og transportomkostninger kommer dig til gode! Vi bruger auditive og visuelle præsentationsformer, som tilgodeser din læringsstil.
  • Læringen foregår i dit tempo.
  • Du har mulighed for at fordybe dig i undervisningsmaterialet, og kan arbejde med det når tiden og lysten er tilstede.
  • Du kan repetere det stof du ikke umiddelbart forstår, uden at du behøver at forholde dig til andre kursister.

Bestil tid

Book mig her...