DIGITAL NOMADS - HVAD ER DET

DIGITAL NOMADS

BLIV DIGITAL NOMAD - LINKS TIL JOBS

Hvad er en digital nomad? Måske kender du en? Og kan du blive en digital nomad? Hvor finder jeg arbejde?

Lad os se, hvad det er for noget. Kort sagt kan vi definere en digital nomad, som en person, der rejser til andre lande, hvor han/hun opholder sig i længere perioder, arbejder som freelance for små, mellemstore og store firmaer. Han/hun har brug for en laptop og en god internetforbindelse. Mange gange forbinder vi digital nomads med billeder fra Asia, hvor de sidder og arbejder på en strand. Det er jo meget anderledes end at sidde på et kontor i Danmark! Det er nu sandt at arbejdet forbindes med en større grad af frihed, selvbestemmelse, nye arbejdsmuligheder, idet digital nomads skaber nye projekter og ideer, der sælges videre til deres kunder i hele verden.

Men der er også nogle negative sider ved denne livsform, især i begyndelsen, hvor du arbejder på at skabe et godt kundegrundlag - og det tager tid. Lad os tænke på din indkomst. Her er der ikke noget, der hedder fast indkomst, idet nogle gange du vil opleve døde perioder i butikken, mens andre gange vil du arbejde op til 60-80 timer om ugen på grund af alle kunder, der kommer ind i din butik. Ja, du skal lige fordele dine indtægter! Og hvad med pension, feriepenge, fagforening? Ja, det kan du godt glemme alt om, men du kan altid spare op til det.

Er du interesseret i at arbejde, som digital nomad. Der er mange gode hjemmesider, hvor du kan finde mange forskellige slags jobs.

Freelancer - Guru - Simplyhired - Project4hire - Peopleperhour - Talentstudio - Toptal - Flexjobs

 Hermed en video om digital nomads i Thailand.

Sidst men ikke mindst en serie videoer fra Bali, hvor du kan se et spændende projekt vedrørende digital nomads.