EVALUERING AF DIN UNDERVISNING

UNDERVISNINGSEVALUERING

Arbejder du som lærer, eller du laver forskellige undervisningsforløb, som du bruger i forbindelse til dine medarbejdere? Hermed har du et værktøj, der vil hjælpe dig til at evaluere dine undervisningsforløb og undervisningsarbejde. Her taler vi om Kirkpatrick´s levels of evaluation, der måler forskellige elementer i forbindelse med dit undervisningsarbejde. Du kan måle 1. Satisfaction, 2. Learning, 3. Behaviour, 4. Results.

Alt i alt et fremragende værktøj, der vil hjælpe dig til at måle dit arbejde i forhold til dine målgrupper. Mine personlige erfaringer med undervisning har vist mig, at forløbende skal revideres, gennemses, gentænkes og tilpasses til forskellige mennesker, mål og organisationer. Det er et stort arbejde, men det er en del af vores udfordringer. Desuden skal vi også tænke på, at firmaer, der betaler for vores services, vil se resultater for pengene.

Kirkpatrick's Levels of Evaluation Infographic
Find more education infographics on e-Learning Infographics