ADJEKTIVER - TILLÆGSORD

ADJEKTIVER

GRAMMATIK - VIDEOER - OPGAVER - INFOGRAPHIC

Dette er en gammel post, som Online Sprog skrev for nogle måneder siden, men som nu udvider vi med 2 nye videoer på engelsk, hvor vi gennemgår det mest grundlæggende omkring de spanske adjektiver. Den første video er ikke længere end 2 minutter, mens den anden er næsten 8 minutter og hvor vi kommer med flere eksempler.


DEN KORTE VERSION - IN ENGLISH

Hermed den korte version, hvor vi gennemgår det allermest grundlæggende inden for de spanske adjektiver.


DEN LANGE VERSION - IN ENGLISH

Hermed gennemgår vi de spanske adjektiver, hvor vi forsøger at komme med nogle flere forklaringer om eksempler vedrørende emnet. Der er meget mere i emnet, end det som vi viser her. Derfor bør du læse i din din grammatikbog.

Ikke desto mindre skal du være mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende de spanske adjektiver. 


INFOGRAPHIC

Hermed en flot (ja, jeg synes, at den er flot) infographic, som du skal være mere end velkommen til at bruge. Her prøver vi at fokusere på adjektivernes endelser, dvs. at vi viser hvornår et adjektiv er maskulin eller feminin. Desuden nævner vi noget omkring sætningsopbygningen, dvs. hvor placerer vi et adjektiv? 

Spansk, Tillægsord/Adjektiver, Spansk Grammatik, Begynder

Spansk, Tillægsord/Adjektiver, Spansk Grammatik, Begynder


ADJEKTIVER - TILLÆGSORD - OPGAVER

Hermed nogle opgaver omkring de spanske adjektiver. Opgaverne er på engelsk. Med opgaverne får du mulighed for at arbejde bl.a.med din udtale, skriftlig, osv. Opgaverne giver mulighed for at gentage ordene op til flere gange. På den måde kommer du til at huske ordene og bruge dem, når du nu skal tale spansk.


OM VORES SPANSKLÆRER - OG 4 GRATIS ONLINE SPANSKUNDERVISNING LEKTIONER.  

Marcelo Alejandro - Spansklærer - Underviser spansk online.

Marcelo er en underlige type. Han sagde op til et godt job. Rejste til et buddhistisk land. Spiste ris i 6 måneder. Han elsker house musik og strande uden mennesker. Mange af hans gamle studerende på universitetet skriver til ham: Vi savner dig! Hvornår kommer du tilbage!? Han er ikke bange for at grine højt, når han underviser. Han ser godt ud i Hugo Boss habitter, men han ser ikke godt ud, når han er forkølet.  Oh ja, han underviser i spansk!

Marcelo Alejandro underviser online spansk.

Marcelo Alejandro underviser online spansk.

Tjek lige dette link: 4 gange gratis online spanskundervisning med Marcelo Alejandro. Start allerede i dag: Ja, jeg vil gerne prøve online spanskundervisning

VIL DU LÆRE SPANSK OG BENYTTE DIG AF NOGLE AF VORES TILBUD?

4 gratis lektioner. 4 online spansk lektioner, helt gratis // En spansklærer, der kun underviser dig // En lektion = 60 minutter // Undervisningsmateriale

50% rabat. 50% rabat i alle vores normale priser, der gælder for to kursister // En spansklærer, der kun underviser 2 kursister ad gangen // En lektion = 60 minutter // Undervisningsmateriale // Spansk på alle niveauer // En gratis prøvelektion

Online spansk kursus. 10 lektioner à 60 Dkk per lektion // 1 lektion er 60 minutter // En gratis prøvetime // Dig og en spansklærer // Mandag-Onsdag-Torsdag-Fredag // Spansk til alle formål